{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round(0) | replace('-', '') }}% {{ 'Discount' | t | lower }}
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'Article code' | t }}: {{ product.code }}

De Keij Kamado Marabu houtskool is van restaurantkwaliteit en bestaat uit één soort kolen in grote stukken. Het formaat van de stukken zorgt dat er veel lucht tussen de kolen kan circuleren, waardoor de kolen heel efficiënt branden en de temperatuur goed te regelen is. Marabu houtskool is gemaakt van de Marabu-di-chrostachys boom die groeit in Cuba. Marabu is een hardere houtskool dan witte Quebracho met een zeer dichte structuur en grote stukken (5 - 20 cm), waardoor de calorische waarde heel hoog is. Dat betekent dat je veel hogere temperaturen kunt bereiken met Marabu en/of een langere verbrandingsduur hebt. Dat maakt deze kolen heel geschikt voor zowel pizza's als super low en slow en alles wat daar tussen zit. 

Specificaties

  • Grote stukken, weinig tot geen gruis.
  • FSC hout.
  • CO2 neutraal.
  • laag asgehalte.
  • Neutrale rooksmaak.
  • Hoge calorische waarde, kan goed heet worden en/of lange verbrandingsduur.
  • Kan na gebruik meerdere keren worden aangestoken.
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.