{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round(0) | replace('-', '') }}% {{ 'Discount' | t | lower }}
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'Article code' | t }}: {{ product.code }}

De Keij Kamado BBQ Rookhout snippers appel zijn gemaakt om extra smaak te geven aan je vlees, vis en gevogelte. De appel snippers geven een subtiele, zoete smaak aan de gerechten en dat maakt het dus de perfecte houtsnippers voor de beginnende roker.  

Waarom roken met rookhoutsnippers?

Als je van een normale barbecue sessie wilt gaan genieten omdat je middelgrote stukken vlees, vis of groenten hebt. Dan is het beter om rookhout snippers te gebruiken i.p.v. rookhout blokken. De rookhout snippers zijn ideaal voor korte tot middellange barbecue sessies. As je echt wilt genieten van een lange barbecue sessie raden we aan om de rookhoutblokken te nemen. Deze geven meer en voor langere tijd rook af, waardoor grote stukken vlees hier beter gebruik van kunnen maken en alle smaken in zich op kan nemen.  

Hoe gebruik je de rookhoutsnippers?

Strooi een handvol snippers op en rond de gloeiende kolen. Voor meer rooksmaak dompel de snippers kort voor gebruik in water, laat ze even weken en dan kan je ze erop leggen. Als je de rookhoutsnippers wilt gebruiken op een gas barbecue moet je altijd een rookoven gebruiken. Ook voor rooksessies die langer duren is het makkelijker om een rookoven te gebruiken. 

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.