{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round(0) | replace('-', '') }}% {{ 'Discount' | t | lower }}
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'Article code' | t }}: {{ product.code }}

De Keij Kamado BBQ Rookhout snippers kers zijn gemaakt om extra smaak te geven aan je favoriete gerechten. Het zoetige, fruitige karakter van kersenrook gaat eigenlijk samen met alle denkbare gerechten. Wild, varken, rund, gevogelte, groente en zelfs fruit gedijen heel goed in kersenrook. 

Waarom roken met rookhoutsnippers?

Als je van een normale barbecue sessie wilt gaan genieten omdat je middelgrote stukken vlees, vis of groenten hebt. Dan is het beter om rooksnippers te gebruiken i.p.v. rookhout blokken. De rooksnippers zijn ideaal voor korte tot middellange barbecue sessies. En als je echt wilt genieten van een lange barbecue sessie raden we aan om de rookhoutblokken te nemen. Deze geven meer en voor langere tijd rook af, waardoor grote stukken vlees alle smaken in zich op kunnen nemen.  

Hoe gebruik je de rookhoutsnippers?

Strooi een handvol snipper op en rond de gloeiende kolen. Voor meer rooksmaak dompel de snippers kort voor gebruik in water, laat ze even weken en dan kan je ze erop leggen. Als je de rookhoutsnippers wilt gebruiken op een gas barbecue moet je altijd een rookoven gebruiken. Voor rooksessies die langer duren is het makkelijker om een rookoven te gebruiken. 

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.