{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round(0) | replace('-', '') }}% {{ 'Discount' | t | lower }}
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'Article code' | t }}: {{ product.code }}

De Keij Kamado BBQ Rookhout blokken beuk zijn gemaakt om extra smaak te geven aan je favoriete gerechten. Beuken rookhout geeft een milde rooksmaak die heel breed inzetbaar is. Eigenlijk gaat beuk samen met alle denkbare gerechten, van vlees, gevogelte, vis tot en met groente. Door de milde rooksmaak is het ook heel geschikt als je net begint met roken. 

Waarom roken met rookhoutblokken?

Als je van een lange barbecue sessie wilt gaan genieten omdat je bijvoorbeeld een lekker groot stuk vlees hebt. Dan is het beter om deze blokken te gebruiken i.p.v. rooksnippers. Blokken geven meer en voor langere tijd rook af, waardoor het grote stuk vlees hier optimaal gebruik van kan maken en alle smaken in zich op kan nemen.  

Hoe gebruik je de rookhoutblokken?

Leg de rookhout blokken tussen de kolen om optimaal te genieten van de geur en smaak. De blokken gaan ongeveer 1 tot 1,5 uur mee, dus wil je daarna nog genieten van heerlijke rook geur voeg dan opnieuw een aantal blokken toe aan de kolen. 

 

 

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.