{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round(0) | replace('-', '') }}% {{ 'Discount' | t | lower }}
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'Article code' | t }}: {{ product.code }}

De Keij Kamado BBQ Rookhout snippers eik zijn gemaakt om extra smaak te geven aan je favoriete gerechten. Eiken rookhout is perfect geschikt voor het bereiden van wild, rund- en lamsvlees. Het geeft een stevige, maar niet overheersende rooksmaak af. 

Waarom roken met rookhoutsnippers?

Als je van een normale barbecue sessie wilt gaan genieten omdat je middelgrote stukken vlees, vis of groenten hebt. Dan is het beter om de rooksnippers te gebruiken i.p.v. rookhout blokken. De rooksnippers zijn ideaal voor korte tot middellange barbecue sessies. Maar als je echt wilt genieten van een lange barbecue sessie raden we aan om de rookhoutblokken te nemen. Deze geven meer en voor een langere tijd rook af, waardoor grote stukken vlees hier beter gebruik van kunnen maken en alle smaken in zich op kan nemen.  

Hoe gebruik je de rookhoutsnippers?

Strooi een handvol snippers op en rond de gloeiende kolen. Voor meer rooksmaak dompel de snippers kort voor gebruik in water, laat ze even weken en dan kan je ze erop leggen. Als je de rookhoutsnippers wilt gebruiken op een gas barbecue moet je altijd een rookoven gebruiken. Ook voor rooksessies die langer duren is het makkelijker om een rookoven te gebruiken. 

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.