{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round(0) | replace('-', '') }}% {{ 'Discount' | t | lower }}
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'Article code' | t }}: {{ product.code }}

De Keij Kamado BBQ Rookhout blokken whisky eik zijn gemaakt om extra smaak te geven aan je favoriete gerechten. De rookhout blokken zijn gemaakt van oude whiskyvaten, het eikenhout is daardoor helemaal doordrenkt met de rokerige, aardse smaken van whisky. Deze whisky rookhout blokjes geven daardoor een nog vollere en intensere rooksmaak af dan eiken rookhoutblokken. 

Waarom roken met rookhoutblokken?

Als je van een lange barbecue sessie wilt gaan genieten omdat je bijvoorbeeld een lekker groot stuk vlees hebt. Dan is het beter om deze blokjes te gebruiken i.p.v. rooksnippers. Blokken geven meer en voor langere tijd rook af, waardoor het grote stuk vlees hier optimaal gebruik van kan maken en alle smaken in zich op kan nemen.  

Hoe gebruik je de rookhoutblokken?

Leg de rookhout blokken tussen de kolen om optimaal te genieten van de geur en smaak. De blokjes gaan ongeveer 1 tot 1,5 uur mee, dus wil je daarna nog genieten van heerlijke rook geur voeg dan opnieuw een aantal blokken toe aan je kolen. 

 

 

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.