{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round(0) | replace('-', '') }}% {{ 'Discount' | t | lower }}
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'Article code' | t }}: {{ product.code }}

De Keij Kamado Witte Quebracho houtskool is van restaurantkwaliteit en bestaat uit één soort kolen in grote stukken. Het formaat van de stukken zorgt dat veel lucht tussen de kolen kan circuleren, waardoor de kolen heel efficiënt branden en de temperatuur goed te regelen is. Deze witte quebracho is gemaakt van Steeneik uit Paraguay (Zuid Amerika). Witte quebracho is een hardere houtskool dan black wattle met een zeer dichte structuur en grote stukken (5 - 20 cm), waardoor de calorische waarde heel hoog is. Dat betekent dat je veel hogere temperaturen kunt bereiken met witte quebracho en/of een langere verbrandingsduur hebt. Dat maakt deze kolen heel geschikt voor zowel pizza's als super low en slow en alles wat daar tussen zit. 

Specificaties

  • Grote stukken, weinig tot geen gruis.
  • FSC hout.
  • CO2 neutraal.
  • Langzamere ontbranding dan black wattle, maar sneller dan marabu.
  • Laag asgehalte.
  • Milde rooksmaak.
  • Hoge calorische waarde, kan goed heet worden en/of lange verbrandingsduur.
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.